Hvor lenge varer AA-batterier ved konstant bruk?
Hvor lenge varer AA-batterier ved konstant bruk?

Video: Hvor lenge varer AA-batterier ved konstant bruk?

Video: Hvor lenge varer AA-batterier ved konstant bruk?
Video: ✅Простая идея. Стало гораздо удобней работать.🔨 2024, April
Anonim

Forskning har vist at Duracell AA batterier kan drive en enhet i omtrent 100 timer når de er i normal drift bruk i gjenstander som lommelykter og småleker. Litium batterier har lengre holdbarhet enn alkaliske batterier.

Her, hvor lenge varer AA-batterier mens de brukes?

Lading av energigiver® AA , AAA, C, D og 9V siste ladet opp til 12 måneder i lagring, med en batteri levetid på inntil 5 år under normale forhold for AA og AAA batterier.

Dessuten, hvor lenge varer batteriene i en fjernkontroll? Batteri levetid vil variere avhengig av bruk. For normal bruk fjernkontroll batterier kan siste tre måneder eller lenger.

Rett og slett, hvor lenge varer AA-batterier i en lommelykt?

Eveready batteri , som er en vanlig, ikke-alkalisk batteri , varte bare 6 timer og 35 minutter. Duracellen varte i 15 timer. Energizeren varte i 22 timer og 15 minutter. Rayovac varte i 24-1/2 time.

Holder batteriene lenger hvis du tar dem ut?

En rekke studier har vist at lagring batterier i fryseren hjelper dem beholde deres ansvar lengre . Dette er mindre sant for alkalisk batterier (frysing forlenger holdbarheten med bare ca. 5%) enn den er for NiMH og Nicad batterier ofte brukt i elektronikk.

Anbefalt: