Hva er merkevareløfte?
Hva er merkevareløfte?

Video: Hva er merkevareløfte?

Video: Hva er merkevareløfte?
Video: Brand Promise [ Learn the 5 Key Principals To Connect] 2024, Kan
Anonim

EN merkevareløfte er en verdi eller opplevelse et selskaps kunder kan forvente å motta hver gang de samhandler med det selskapet. Jo mer et selskap kan levere på det love , jo sterkere merke verdi i tankene til kunder og ansatte.

Dessuten, hva er Apples merkevareløfte?

eple : "Tenk annerledes." Apples merkevareløfte er tosidig – deres garanti for å lage produkter basert på å se verden litt annerledes, og deres love å inspirere kundene sine til å gjøre det samme.

Videre, hvordan skriver du et merkeløfte? Hvordan lage ditt merkevareløfte

  1. Veiledende. La merkevareløftet ditt være en indikasjon på merkeopplevelsen din, hvem du er, hva du gjør eller hva som gjør deg spesiell.
  2. Differensiere. Vi vil vite hvorfor du betyr noe.
  3. Målbare.
  4. Skaper verdi med handlingsvennlig språk.
  5. Enkel.
  6. Konsistent.
  7. Fet, men ærlig.
  8. Snakker til det som betyr mest.

Foruten dette, hvorfor er et merkeløfte viktig?

Din love til kunder er en kjerne, og noen ganger uuttalt, del av din merke identitet. Det er det du forteller kundene, enten eksplisitt eller implisitt, de kan forvente av virksomheten din. Det setter deres forventninger til kvaliteten på produktene eller tjenestene dine, og gir dem en følelse av din merke.

Hva er merkevareløftet til Coca Cola?

Enkelt sagt: det er "hva er i det for kunden." Coca - Cola definerer det slik på nettsiden deres: Be the merke : inspirerer til kreativitet, lidenskap, optimisme og moro. De Brand Promise handler om oppførsel overfor kunder.

Anbefalt: