Kan varmebehandlede paller gjenbrukes?
Kan varmebehandlede paller gjenbrukes?

Video: Kan varmebehandlede paller gjenbrukes?

Video: Kan varmebehandlede paller gjenbrukes?
Video: Թուրքիայի Գերհզոր օգնությունը Զելենսկիին․ Պուտինը սարսափելի վիճակում է 2024, Kan
Anonim

Dette regelverket betyr i utgangspunktet det varmebehandlede paller som ikke har krevd reparasjoner kan være gjenbrukt uten videre varmebehandling - men hvis det er en reparasjon på pall , må dette gjøres ved hjelp av varmebehandlet tre.

Dessuten, hvor lenge varer varmebehandlede paller?

Varmebehandling : Paller er plassert i en stor oppvarming kammeret til det når en kjernetemperatur på 132 grader Fahrenheit i minimum 30 sammenhengende minutter. Prosessen varierer i lengde av tid basert på tykkelse og type tre (mykt tre eller hardt tre), men kan siste mellom 5 og 14 timer.

Deretter er spørsmålet hvorfor paller må varmebehandles? Varmebehandlede paller (HT) er bedre enn kjemisk- behandlet seg! Ifølge LCN Paller & Crates, førte spredningen av treskadedyr til utvikling og implementering av ISPM-15 behandling standard. Varmebehandling ødelegger insekter og larver, reduserer fuktighetsinnholdet, og letter pall håndtering.

Med tanke på dette, hvordan kan du se om en pall er varmebehandlet?

Hvis koden inkluderer bokstavene HT, deretter pall bare har vært varme - behandlet og skal være trygg å bruke slik du ønsker. Derimot, hvis koden inkluderer bokstavene MB, så har den blitt desinficert med metylbromid og bør ikke brukes hvor som helst der bar hud kan komme i kontakt med den eller i nærheten av mat.

Kan paller gjenbrukes?

Det kommer an på. På overflaten, det allestedsnærværende pall virker ideell for gjenbruk prosjekter: Det er tre, det er gratis, og av gjenbruk den, du holde den unna avfallsstrømmen.

Anbefalt: