Kan utgangssetene ligge på Spirit Airlines?
Kan utgangssetene ligge på Spirit Airlines?

Video: Kan utgangssetene ligge på Spirit Airlines?

Video: Kan utgangssetene ligge på Spirit Airlines?
Video: Never Again! | WATCH THIS Before Flying Spirit Airlines (It's Actually Worse Than You Thought) 2024, Kan
Anonim

Spirits seter ikke gjør det lene men kom med en pre- lene , og at før- lene vil vokse nesten en tomme, mer i utgangsrader , flyselskap sa. De flyselskap forlater ikke sin a la carte-modell eller prøver å bli den neste Delta, men er midt i en transformasjon for å endre reisendes oppfatning av transportøren.

Følger dette, hviler spirit sete?

Spirit Airlines Stor front Seter er laget av lær, har 36 tommer stigning og er 20 tommer brede (ifølge SeatGuru). Dette betyr at du har ytterligere seks tommer benplass utover Åndens standard seter . De er før- tilbakelent ”, som betyr at du ikke kan lene dem videre.

Vet også, er seter med utgangsrader verdt det? Seter foran utgangsrad ikke len deg tilbake, så du vil ikke ha noen som lener seg inn i deg. De seter nærmest exit døren har en tendens til å være kjølig. På fly med to utgangsrader , den første rad av seter ikke lene deg tilbake. Så mens du vil ha ekstra benplass, vil du ikke kunne lene deg tilbake selv på en lang flytur.

Foruten dette, lenes Spirit Airlines store forseter?

Ånd tilbyr også et oppgradert alternativ, Stort forsete ”, med 2 rader i en 2×2-konfigurasjon. Med en tonehøyde på 36 tommer og en bredde på 20 tommer er det i bunn og grunn en innenlandsk First Class sete . Som Åndens standard seter , Store forseter ikke gjør det lene , enten.

Hvordan får du de beste setene på Spirit Airlines?

Ånd vil tilfeldig tildele deg en sete ved innsjekking gratis, men vi kan ikke garantere at du gjør det få å sitte med venner eller familie. Du kan kjøpe en sete oppgave og velg sete du virkelig vil. Sete oppdrag starter på bare $5 og varierer i henhold til spesifikke ruter og plassering i flyet.

Anbefalt: