Er en form for rentebærende seddel?
Er en form for rentebærende seddel?
Anonim

EN form av en renter - bærende notat brukes av selskaper til å låne på langsiktig basis. Markedskursen på renter på det tidspunktet obligasjoner utstedes. avdrag Merk . En gjeld som krever at låntaker foretar like periodiske betalinger til utlåner i løpet av låneperioden Merk.

Ganske enkelt, hva er forskjellen mellom en rentebærende seddel og ikke-rentebærende seddel?

I denne leksjonen lærte du å gjøre rede for renter - peiling og ikke - rentebærende notater. Den store forskjell mellom de to er det for ikke - rentebærende notater du trenger for å beregne hvor mye den underforståtte renter er og trekk det fra Merk betales på forfallsdato.

Videre, er Obligasjoner som skal betales rentebærende? Sedler som skal betales som vises som kortsiktig gjeld vil bli betalt tilbake innen 12 måneder. Leverandører kan utstede notater altså renter eller null- rentebærende . Hvis Merk er rentebærende , journaloppføringene er enkle. Du bruker 1/12 fordi du regner med renter i en måned og det er 12 måneder i året.

Spørsmålet er også, hva er rentebærende?

renter - peiling | Business English brukes til å beskrive et finansielt produkt som betaler penger i form av renter : Han la pengene i en renter - peiling regnskap. renter - peiling obligasjoner.

Hvordan registrerer du ikke-rentebærende sedler?

EN ikke rentebærende seddel er også kjent som en null -kupongobligasjon.

Regnskapet for en ikke rentebærende note

  1. Beregn nåverdien av seddelen, diskontert basert på markedsrenten.
  2. Multipliser markedsrenten med nåverdien av seddelen for å komme frem til mengden av renteinntekter.

Anbefalt: