Kan du kjøpe hus uten takst?
Kan du kjøpe hus uten takst?

Video: Kan du kjøpe hus uten takst?

Video: Kan du kjøpe hus uten takst?
Video: Ett hvitløkhode vil bringe tilbake all alvorlig ødeleggelse. Kraftig beskyttelse mot negativitet, 2024, Kan
Anonim

Snart Du Kan være i stand til Kjøp et hus uten takst . Her er noe som endelig kan fremskynde den typisk trege boliglånsprosessen: en vurdering -mindre hjem Kjøp . At ting til side, en vurdering fraskrivelse vil spar huseieren penger fordi de slipper å betale for en i visse situasjoner.

Folk spør også om det kreves en takst for å kjøpe hus?

Ja, et hjem vurdering er nødvendig for de fleste Kjøp lån (dvs. bolig kjøpe scenarier). Långiveren ønsker å beskytte investeringen de gjør, så de gjør det ha de eiendom taksert å bestemme dens sanne markedsverdi basert på gjeldende eiendomsforhold.

Ved siden av ovenfor, kan jeg bestille min egen vurdering? Hvem som helst kan bestille en vurdering på deres egen hjem uansett grunn, fra en lisensiert takstmann . Hvis vurdering er med det formål å refinansiere, eller kjøpe bolig, den vurdering må være bestilt av utlåner, for å bli akseptert av utlåner. Du kan aldri engang få en kopi.

Med tanke på dette, trenger du en vurdering for å kjøpe et hjem med kontanter?

EN penger kjøperen jobber ikke med långivere, som krever vurderinger for å avgjøre om lånebeløpet er i tråd med kostnaden for eiendommen. Det er ingen lov trenge av en vurdering for en kontanter hjem kjøper. Altså hvis noen betaler penger , en vurdering er ikke obligatorisk.

Hjelper et rent hus en vurdering?

Virkningen av rot Med mindre mengden rot begynner å påvirke den strukturelle tilstanden til et hjem, vil det ikke påvirke en vurdering . Renheten i et hjem har heller ingen innvirkning på verdien. Det er ikke uvanlig for en takstmann å gå inn i et rotete, rotete hjem.

Anbefalt: