Hva er meningen med ibidem?
Hva er meningen med ibidem?

Video: Hva er meningen med ibidem?

Video: Hva er meningen med ibidem?
Video: Влад А4 пропал его УКРАЛИ ? (1 часть) 2024, Kan
Anonim

på samme sted

Med tanke på dette, hvordan bruker du Ibid?

Bruk “ ibid ." (ingen kursiv) for å referere til det eneste verket som er sitert i det foregående notatet. Den kan inneholde et sidetall eller ikke ( Ibid ., 43.). Ibid . brukes aldri hvis den foregående noten består av mer enn én kilde. Ikke bruk "op.

Videre, kan du bruke Ibid i tekst? Ordet ibid er en forkortelse for det latinske ordet ibidem, som betyr «på samme sted». Moderne forfattere bruk det i referansenotater om et større skriftlig verk, som gir detaljer om opprinnelsen til informasjon som brukes i det større tekst . I Chicago-stil fungerer det kan bli sitert i enten fotnoter eller sluttnoter; det er opp til forfatteren.

Spørsmålet er også, hva betyr ibid og op cit?

- En forkortelse for det latinske 'opere citato' som midler 'i det siterte verket'. Mens ibid refererer til referansen som nettopp har blitt nevnt, op . cit . refererer vanligvis til en referanse som er tidligere i teksten eller i litteraturlisten (dvs. ikke den som nettopp er nevnt).

Hva er den fulle betydningen av ibid?

Ibid . er en forkortelse for det latinske ordet ibīdem, betydning "på samme sted", ofte brukt i en sluttnote, fotnote, bibliografisitering eller vitenskapelig referanse for å referere til kilden som er sitert i forrige notat eller listeelement.

Anbefalt: