Hvor mye er 1000 Delta SkyMiles verdt?
Hvor mye er 1000 Delta SkyMiles verdt?

Video: Hvor mye er 1000 Delta SkyMiles verdt?

Video: Hvor mye er 1000 Delta SkyMiles verdt?
Video: DELICIOUS FOOD FROM SIMPLE PRODUCTS IN A KAZAN 2 RECIPES Uzbek soup 2024, Kan
Anonim

Mile verdi

Basert på vår siste analyse, NerdWalletvalues Delta SkyMiles til et gjennomsnitt på 1,7 cent stykket. Avhengig av hvordan du løser inn, SkyMiles kunne vært verdi så lite som 0,4 cent stykket eller som mye som 3,2 centsapiece.

Her, hva er 10000 Delta SkyMiles verdt?

Med denne fordelen, alt gull og platina DeltaSkyMiles eller Delta Reserver kredittkortmedlemmer kan redusere kostnadene for en billett med $50 for 5 000 miles, $100 for 10, 000 mil og så videre.

På samme måte, hvor mye er en flyselskapmile verdt? Den gjennomsnittlige flyselskapet mil på tvers av store amerikanske selskaper er verdi 1,3 øre. Verdien av en mil vil ikke bare avhenge av hvilken flyselskap de mil isfor, men også om det er internasjonal økonomi, økonomi eller virksomhet, en ukedag eller helg, og noen få andre faktorer.

Folk spør også, hvor mange Delta miles tar det for å få en gratis flytur?

Deltas SkyMiles diagrammer sier minimum antall miles nødvendig for a gratis USA-reise er 25 000. Mile kravene har blitt senket en gang flyreiser i både business og førsteklasses. Enveisbilletter starter så lavt som 12 500 miles pluss skatter og avgifter.

Hvor mye er JetBlue miles verdt?

Du kan forvente å løse inn din JetBlue poeng for rundt 1-1,4 centseach.

Anbefalt: