Hva er forskjellen mellom tredjepartsfakturering og innkreving?
Hva er forskjellen mellom tredjepartsfakturering og innkreving?
Anonim

Samle inn : Du, mottakeren, er ansvarlig for alle fraktkostnader, inkludert importavgifter som fortolling, skatter, avgifter osv. tredje part : En forhåndsbestemt enhet betaler alle fraktkostnader. De fakturering adresse og operatørkontoinformasjon kreves for Tredjepartsfakturering alternativ.

Deretter kan man også spørre, hva betyr tredjeparts innkreving?

Tredjepart – 3PL Tredjepart fraktkostnader er de som betales av … vel, en tredjepart . At midler noen andre enn avsender eller mottaker. Det kunne mener for eksempel at et selskap betaler for noe som skal leveres fra en leverandør direkte til kunden.

Man kan også spørre, hva er forskjellen mellom forhåndsbetalt og collect? Forhåndsbetalt betyr at avsenderen eier fraktansvaret. Samle inn betyr at mottakeren har fraktbetalingsansvaret. Forhåndsbetalt / Samle inn Utover betyr at avsenderen eller avsenderen eier forhåndsbetalingsdelen, mens resten av fraktkostnaden er mottakerens ansvar.

På samme måte kan du spørre, hva betyr tredjepartsfakturering?

Tredje - partifakturering er en form for fakturering hvor en mellommann håndterer fakturering og betaling mellom en kjøper og en leverandør.

Hva betyr det å sende inn?

Frakt samle midler at personen eller selskapet som mottar varer betaler kostnadene for å transportere varene på det tidspunkt de mottas. Agenten til Shipping selskapet vil samle inn frakten i destinasjonshavnen før varene gjøres tilgjengelig for innehaveren av det originale fraktbrevet.

Anbefalt: