Hvor kommer ferskvannet du bruker i hjemmet ditt fra?
Hvor kommer ferskvannet du bruker i hjemmet ditt fra?

Video: Hvor kommer ferskvannet du bruker i hjemmet ditt fra?

Video: Hvor kommer ferskvannet du bruker i hjemmet ditt fra?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

På landskap, ferskvann er lagret i elver, innsjøer, reservoarer og bekker og bekker. De fleste av vannmennene bruk daglig kommer fra disse vannkildene på landoverflate.

På denne måten, hvor kommer vannet vi drikker fra?

Vi bruk vann brønner eller kilder for å høste dette grunnvannet. Flate Vann også kommer fra regn og snø. Det er den vann som fyller elver, innsjøer og bekker. Vann pumpes, både fra grunnvann eller overflate vann kilder, inn i rør eller tanker.

På samme måte, hvordan spiller ferskvannsressurser en rolle i livet ditt? Ennå ferskvann er avgjørende for liv . Planter, dyr og mennesker trenger alle ferskvann å overleve. Vi bruker til drikkevann, til å vanne avlinger, som del av sanitetssystemer, og i industrielle fabrikker, for å nevne noen. Vann brukt opp fra grunnvann, elver og innsjøer fylles på med regn og snøfall.

Følgelig, hva er tre ting som vannvariasjoner påvirker for oss?

2. Hvordan er land, luft og vann oppvarmet hver dag? 3.

Vil vi noen gang gå tom for vann?

Vann , som en damp i atmosfæren vår, kan potensielt flykte ut i verdensrommet fra jorden. Mens planeten vår som helhet kanskje aldri gå tom for vann , er det viktig å huske at rent ferskvann ikke alltid er tilgjengelig der og når mennesker trenger det. Faktisk halvparten av verdens ferskvann kan finnes i bare seks land.

Anbefalt: