Hva er en advokat i Sør-Afrika?
Hva er en advokat i Sør-Afrika?

Video: Hva er en advokat i Sør-Afrika?

Video: Hva er en advokat i Sør-Afrika?
Video: Advokat Vivian Jørgensen og hendes metoder! 2024, Kan
Anonim

Advokater og advokater

Advokater er engasjert direkte av klienter, og fungerer som "leder" av rettssaker. Selv om begge deler advokater og advokater kan møte i High Court of Sør-Afrika , vil de "briefe" en advokat når spesialistsøksmål er nødvendig

Videre, hva er forskjellen mellom en advokat og en advokat i Sør-Afrika?

I motsetning til en advokat , en advokat handler ikke direkte med klienten – den advokat henviser klienten til en advokat når situasjonen krever det. Samtidig som advokater kan kun representere kunder i lavere rettsinstanser i Sør-Afrika , kan advokater opptre på vegne av klienter i også høyere domstoler.

På samme måte, er en advokat og en advokat det samme? Generelt sett, an advokat , eller advokat -at-law, er en person som er medlem av advokatstanden. An advokat er kvalifisert og lisensiert til å representere en klient i retten. EN advokat , per definisjon, er noen som er utdannet innen juss og gir råd og bistand i juridiske spørsmål.

Man kan også spørre, hva heter advokater i Sør-Afrika?

Advokatprofesjonen i Sør-Afrika er delt inn i talsmenn ( advokater ) og advokater ( advokater ). Ingen dobbel praksis er tillatt. Advokatens yrke i Sør-Afrika er et henvisningsyrke. Dette betyr at en klient henvender seg til en advokat som på sin side instruerer en advokat.

Hvor mye tjener advokater i Sør-Afrika?

Per 2016 er gjennomsnittlig månedslønn på a advokat i Sør-Afrika er R60 000 per måned.

Anbefalt: