Hvor lang tid tar avgjørelsen topp hemmelig?
Hvor lang tid tar avgjørelsen topp hemmelig?

Video: Hvor lang tid tar avgjørelsen topp hemmelig?

Video: Hvor lang tid tar avgjørelsen topp hemmelig?
Video: 24. februar er en farlig dag, ikke gjør det ellers kommer du i trøbbel. Folketegn og tradisjoner 2024, Kan
Anonim

Bedømmelser er ment å være fullført i løpet av gjennomsnittlig 20 dager, i henhold til metodikk fra Performance Accountability Council.

Angående dette, hvor lang tid tar avgjørelsen for hemmelig klarering?

For de raskeste 90 % av alle saker (forsvar og etterretning), en innledende Topp Hemmelig sikkerhetsklarering fortsatt tar gjennomsnittlig 356 dager til dømme . Som regjeringen går til kontinuerlig etterforskning av klarering innehavere, har den gjennomsnittlige tiden for å fullføre periodiske reundersøkelser vokst til 441 dager.

Videre, hvor lang tid tar FBI-dommen? Gjennomsnittlig tidslinje for dom er 37 dager for en innledende undersøkelse og 113 dager for en periodisk reundersøkelse.

Man kan også spørre hvor lang tid det tar å bli dømt?

Bedømmelse ikke ta år. OPM krever at alle avgjørelser er fullført innen 90 dager etter at etterforskningen avsluttes, ellers blir etterforskningen ugyldig. Målet deres for oss er å fullføre alle undersøkelser på 20 dager. I gjennomsnitt I dømme saker innen 10 dager.

Hvordan fungerer bedømmelsesprosessen?

Bedømmelse er det lovlige prosess der en voldgiftsdommer eller dommer vurderer bevis og argumentasjon, inkludert juridiske begrunnelser fremsatt av motparter eller rettsinstanser for å komme til en avgjørelse som bestemmer rettigheter og plikter mellom de involverte partene.

Anbefalt: