Hva menes med matrikkelundersøkelse?
Hva menes med matrikkelundersøkelse?

Video: Hva menes med matrikkelundersøkelse?

Video: Hva menes med matrikkelundersøkelse?
Video: Hva er «matrikkelen» og hvorfor er den så viktig? 2024, Kan
Anonim

Definisjon av matrikkelundersøkelse . undersøkelse knyttet til landgrenser og fradelinger, laget for å opprette eller til definere begrensningene til en tittel, og å bestemme en enhet som er egnet for overføring. Inkluderer undersøkelser som involverer retracements for identifikasjon, og nyundersøkelser for restaurering, av eiendomslinjer.

Tilsvarende, hva er meningen med Matrikkelundersøkelse?

Matrikkelmåling er disiplinen til land oppmåling som er relatert til lovene om eiendomsrett og definisjon av eiendomsgrenser. De matrikkel er et pakkebasert system for eiendoms- (land)administrasjon.

Man kan også spørre, hva er matrikkelundersøkelse Filippinene? EN matrikkelundersøkelse er en type land undersøkelse ment å bestemme den administrative eiendommen til en by eller kommune og dens komponent barangays (landsbyer); inkludert fastsettelse av administrativ grense for offentlige landområder i avhendbare og engangspartier for tittelformål.

Ved siden av dette, hva er meningen med matrikkelkart?

Definisjon av matrikkelkart . En storskala kart viser grenser av underinndelinger av land, vanligvis med retninger og lengder derav og arealene til individuelle traktater, satt sammen med det formål å beskrive og registrere eierskap.

Hva er matrikkel-PDF?

EN matrikkel er normalt et parsellbasert og oppdatert landinformasjonssystem som inneholder en registrering av. interesser i land (f.eks. rettigheter, begrensninger og ansvar). Den inneholder vanligvis en geometrisk beskrivelse. av landpakker knyttet til andre poster som beskriver arten av interessene, eierskapet eller kontrollen

Anbefalt: