Hva er en CVB i turisme?
Hva er en CVB i turisme?

Video: Hva er en CVB i turisme?

Video: Hva er en CVB i turisme?
Video: Hva er bærekraftig utvikling? 2024, Kan
Anonim

Et konferanse- og besøksbyrå ( CVB ) er en ideell organisasjon som gir informasjon, ressurser og støtte til gjestfriheten og turisme industri. De kan også gi informasjon om området og hjelpe med å identifisere eiendommer som kan være nyttige når du planlegger et arrangement.

Følgelig, hva gjør en CVB?

EN CVB er en ideell organisasjon, vanligvis finansiert av lokale myndigheter, for å fremme langsiktig markedsføring og utvikling av en destinasjon. CVBS fokuserer vanligvis på konvensjoner og turisme.

Foruten ovenfor, hva er forskjellen mellom DMC og DMO? Mens det overordnede målet for en DMO er å bringe programmer til destinasjonen, det primære målet for en DMC er å administrere et sømløst program fra start til slutt. Begge organisasjonene har imidlertid samme intensjon: fremheve det beste ved destinasjonen og levere en opplevelse som fører til gjentakende virksomhet.

Hva står CVB for i denne forbindelse?

Convention and Visitors Bureau

Hva er DMC i arrangementsplanlegging?

Et destinasjonsadministrasjonsselskap ( DMC ) er et tredjepartsfirma som ofte leies inn for å tilby profesjonelle tjenester for planlegger og gjennomføring av utenbys begivenhet programmer og tjenester.

Anbefalt: