Hva er den industrielle næringskjeden?
Hva er den industrielle næringskjeden?

Video: Hva er den industrielle næringskjeden?

Video: Hva er den industrielle næringskjeden?
Video: Den industrielle revolusjon 2024, Kan
Anonim

Oppsummert, den industriell næringskjede viser overføring av energi, eller mat , fra landbruksindustri til bearbeidet matvarer vet vi på matbutikken. Produsentene er oppdrettet fra frø i massiv industriell gårder.

Dessuten, hva er det industrielle matsystemet?

De industrielle matsystemer er preget av fokus på spesifikke avlinger som kommer med spesifikk forskning og utvikling, med spesifikk transport osv. Noe som betyr at veien som er definert er virkelig vanskelig å endre, svært vanskelig å inkludere andre typer matsystemer der.

I tillegg, hvorfor er den industrielle næringskjeden dårlig? De industriell næringskjede er den verste på grunn av skaden vi har forårsaket for å taue dyrene, miljøet og mennesker.

Videre, hva er den industrielle økologiske næringskjeden?

Stor Industriell økologisk er en oppskalert versjon av det tradisjonelle organisk gård å levere økologisk mat i massiv skala til selskaper som Whole Matvarer og supermarked kjeder . Som tradisjonell organisk , Stor Industriell økologisk operasjoner unngå sprøytemidler og syntetisk gjødsel.

Hva er Pollans definisjon av industriell mat?

“ Industriell mat , " som Pollan definerer det, "er mat som du trenger en undersøkende journalist for å fortelle deg hvor det kom fra." Vi har spist slike mat så lenge at de fleste av oss ikke har noe minne om det mye kortere og mindre kompliserte mat lenker som en gang bandt folk til landet.

Anbefalt: