Hva gjør en dokumentforbereder?
Hva gjør en dokumentforbereder?

Video: Hva gjør en dokumentforbereder?

Video: Hva gjør en dokumentforbereder?
Video: Hva gjør en advokat? 2024, September
Anonim

En sertifisert juridisk dokumentforbereder fungerer for noen som ligner på hvordan en advokatfullmektig ville jobbe for en advokat. Du er ansvarlig for din egen dokumenter , det samme som en advokat ville være ansvarlig for din sak eller dokumenter hvis du var representert. Are ikke bundet av advokat-klient-privilegiet.

Følgelig, hvor mye tjener en juridisk dokumentforbereder?

Legal Document Preparation Specialist Lønn

Jobbtittel Lønn
LegalZoom Legal Document Preparation Spesialistlønninger - 6 lønninger rapportert $14/time
LegalZoom Legal Document Preparation Spesialistlønninger - 2 lønninger rapportert $29 902/år

Man kan også spørre, hvordan blir jeg dokumentforbereder i Florida? Det er en tre-trinns prosess til sertifisering tilgjengelig for FALDP-medlemmer. bestå en grunnleggende ferdighetstest; bestå en fokusområdetest; og fullføre minst 10 videreutdanningsenheter (CEU) før fornyelse i 2016. Når sertifisert, medlem dokument Forberedere må fullføre 10 CEUer hvert år for å opprettholde sertifiseringen.

Man kan også spørre, hva er forskjellen mellom en advokatfullmektig og en juridisk dokumentassistent?

Paralegal vs. Juridisk dokumentassistent - For en Juridisk dokumentassistent (LDA) er ikke: En LDA er IKKE en advokat og kan ikke gi lovlig gi råd eller representere personer i domstol. EN advokatfullmektig KAN IKKE tilby Juridisk dokument forberedelsestjenester direkte til forbrukere og kan bare jobbe og betales av advokaten de jobber for.

Hva kan en juridisk dokumentassistent gjøre?

EN juridisk dokumentassistent (LDA) er en ikke-advokat autorisert til å forberede seg juridiske dokumenter for folk som representerer seg selv i lovlig saker. I motsetning til advokatfullmektiger eller juridiske assistenter , som utfører materielle lovlig arbeid under tilsyn av en advokat, bare visse typer lovlig tjenester kan utføres av en LDA.

Anbefalt: