Hva er stamtavleloven?
Hva er stamtavleloven?

Video: Hva er stamtavleloven?

Video: Hva er stamtavleloven?
Video: Hva er intuitiv coaching? 2024, September
Anonim

De Krav til stamtavle . Seksjon 503(e)(1)(A) i Handling etablerer stamtavle krav om reseptbelagte legemidler. Et stoff stamtavle er en opprinnelseserklæring som identifiserer hvert tidligere salg, kjøp eller handel av et stoff, inkludert datoen for disse transaksjonene og navnene og adressene til alle parter i dem.

Også spurt, hva er stamtavle i apotek?

De stamtavle er en sertifisert post som inneholder informasjon om hver distribusjon av et reseptbelagt legemiddel. Den registrerer salget av en vare av en farmasøytisk produsent, eventuelle anskaffelser og salg av grossister eller ompakkere, og endelig salg til en apotek eller annen enhet som administrerer eller utleverer stoffet.

På samme måte, hva var formålet med loven om markedsføring av reseptbelagte legemidler fra 1987? De Lov om markedsføring av reseptbelagte legemidler (PDMA) av 1987 (P. L. 100-293, 102 Stat. 95) er en lov i USAs føderale regjering. Det etablerer juridiske garantier for reseptbelagte legemidler distribusjon for å sikre trygge og effektive legemidler.

På samme måte spør folk, hva er Floridas stamtavlelov?

De Florida lov krever nøye sporing av hver pakke med legemidler fra første kjøp fra en produsent til distribusjon til et apotek, men uten fordelen av et serienummer knyttet til hver enhet.

Hva står Pdma for?

Lov om markedsføring av reseptbelagte legemidler

Anbefalt: