Hva er forskjellen mellom forlovelsesbrev og representasjonsbrev?
Hva er forskjellen mellom forlovelsesbrev og representasjonsbrev?

Video: Hva er forskjellen mellom forlovelsesbrev og representasjonsbrev?

Video: Hva er forskjellen mellom forlovelsesbrev og representasjonsbrev?
Video: Jobbsøknad Vs Åpen Søknad 2024, Kan
Anonim

Representasjonsbrev er laget av Kundens ledelse. De brev fungerer som en forsikring til revisor om kontosaldoene i Finansielle forhold, avsløringer om ulike betingede forhold, mulige rettssaker, krav, gjeld etc. Forlovelses brev foretas av revisor og gis til ledelsen.

Videre, hva er et representasjonsbrev?

De Representasjonsbrev er en brev skrevet fra Foreningen til dens regnskapsfører som viser at regnskapet for den tidsperioden oppdraget omfatter er "ledelsens" ansvar. At alle økonomiske poster er gjort tilgjengelig.

Foruten ovenfor, hva er formålet med forlovelsesbrevet? An forlovelses brev er en skriftlig avtale som beskriver forretningsforholdet som skal inngås av en oppdragsgiver og et selskap. De brev detaljer om omfanget av avtalen, dens vilkår og kostnader. De hensikt av en forlovelses brev er å sette forventninger på begge sider av avtalen.

Når du tar dette i betraktning, hva betyr forlovelsesbrev?

An forlovelses brev er en avtale for et tjenesteselskap om å yte tjenester til en klient. De brev er i hovedsak en forkortet kontrakt som definerer tjenestene som skal utføres og kompensasjonsbeløpet som skal betales.

Hvordan skriver du et forlovelsesbrev?

Avslutt din brev med signaturlinjer for deg og din klient. Skrive ditt personlige navn og navnet på kontakten din under to linjer side ved side. Deretter skrive "for" og lag to linjer til der du skriver inn firmanavnene under. Ta også med linjer for datoen for underskrift.

Anbefalt: