Hva betyr lønn for ytelse?
Hva betyr lønn for ytelse?

Video: Hva betyr lønn for ytelse?

Video: Hva betyr lønn for ytelse?
Video: HVA TENKER ABU, KRISTIN & MARLENE ER EN "GOD LØNN"? 2024, Kan
Anonim

Betale til Ytelse refererer til en lønnsstrategi som bruker lønn , bonuser, eller andre insentiver basert på ansatte opptreden.

Så, hva er et lønn for ytelsessystem?

Begrepet " betal for ytelse " refererer til en betale strategi hvor evalueringer av individuelle og/eller organisatoriske opptreden ha betydelig innflytelse på mengden av betale økninger eller bonuser gitt til hver ansatt. Når en betale for ytelsessystem fungerer som den skal: 1.

Videre, hva er fordelene med å betale for ytelse? Betal-for-ytelse-planer er ideelle for selvstartere som er motivert av muligheten til å gjøre mer for å øke inntektsnivåene. Med mer motiverte medarbeidere som jobber hardere, kommer selskapet også til gode. Fleksibilitet . Noen ansatte og arbeidsgivere liker det fleksibilitet som lønn for ytelse-planer gir.

I denne forbindelse, fungerer lønn for ytelse?

Bevisene viser det betal for ytelse (1) øker opptreden kvalitet og kvantitet, (2) har ingen negativ effekt på ansattes kjærlighet til sine arbeid , (3) fungerer best i et område fra ca. 5 prosent til 15 prosent og når (4) oppfyller forventningene, og (5) når ansatte mener at systemet er rettferdig.

Hva er lønn for ytelse i HR?

Betal for ytelse er en effektiv pakke med høy- opptreden kultur, bedriftsverdier, lederstil og HR Ledelsespraksis og retningslinjer som låser opp mot, kreativitet, engasjement og Opptreden . Kompensasjon og anerkjennelse av ansatte er ikke den eneste komponenten i Betal for ytelse.

Anbefalt: