Innholdsfortegnelse:

Hva kalles en voldgiftsdommers avgjørelse?
Hva kalles en voldgiftsdommers avgjørelse?

Video: Hva kalles en voldgiftsdommers avgjørelse?

Video: Hva kalles en voldgiftsdommers avgjørelse?
Video: Vietnam War: Battle of Con Thien - Documentary Film 2024, Kan
Anonim

Du både sette din sak til en uavhengig person kalt en voldgiftsdommer. Voldgiftsdommeren lytter til begge sider, ser på bevisene du har sendt inn og bestemmer hva utfallet skal bli. Når voldgiftsdommer tar en avgjørelse, dette kalles en kjennelse og er juridisk bindende.

Dessuten, hva skjer etter voldgiftsavgjørelse?

De voldgiftsdommer endelig beslutning på saken kalles " tildele ." Dette er som en dommers eller jurys beslutning i en rettssak. En gang de megler bestemmer at alle partenes bevis og argumenter er fremlagt megler vil avslutte høringene. Dette betyr at ingen flere bevis eller argumenter vil bli tillatt.

Vet du også, i hvilken situasjon vil en voldgiftsdommers avgjørelse bli kalt en kjennelse? De voldgiftsdommers avgjørelse er kalt en pris . En domstol vil sette til side en tildele bare i tilfelle ett av følgende: The voldgiftsdommer oppførsel eller "ond tro" skadet rettighetene til en av partene vesentlig. De tildele bryter med etablerte offentlige retningslinjer.

Også spurt, hva er typene voldgift?

Voldgift 101 – ulike typer voldgift

  • Institusjonell voldgift. En institusjonell voldgift er en der en spesialisert institusjon er oppnevnt og påtar seg rollen som å administrere voldgiftsprosessen / saksbehandlingen.
  • Ad hoc voldgift. På baksiden av medaljen har vi ad hoc voldgift.
  • Innenlandsk og internasjonal voldgift.

Hva er voldgiftsprosess?

Megling er en fremgangsmåte der en tvist er forelagt, etter avtale med partene, til en eller flere voldgiftsmenn som tar en bindende avgjørelse i tvisten. I å velge megling , velger partene en privat tvisteløsning fremgangsmåte i stedet for å gå til retten.

Anbefalt: