Hva betyr Compendial?
Hva betyr Compendial?

Video: Hva betyr Compendial?

Video: Hva betyr Compendial?
Video: Hva er Kompetansetorget ved UiA? 2024, Kan
Anonim

kompendiell . Adjektiv. ikke sammenlignbar. Relatert til et kompendium som fungerer som en standard, for eksempel British Pharmacopoeia, US Pharmacopeia eller annen nasjonal eller internasjonal farmasøytisk standard. Man kan rådføre seg kompendiell monografier for ytterligere informasjon.

I forhold til dette, hva er et Compendial-medisin?

Kompendial Navn: Navnet på en artikkel som det er gitt en monografi for i en offisiell kompendia (f.eks. United States Pharmacopeia, National Formulary eller Homeopathic Pharmacopeia) anerkjent av Food, Legemiddel , og kosmetikkloven. Vanligvis er det etablerte navnet på en legemiddel vil være kompendiell Navn.

På samme måte, hva betyr Compendial karakter? NF Karakter betyr at et produkt oppfyller alle kravene i NF-monografien for det produktet og er produsert i et cGMP-kompatibelt anlegg. Hvis det ikke finnes en NF-monografi, kan ikke et materiale merkes som NF Karakter.

Spørsmålet er deretter, hva er Compendial og ikke Compendial?

Kompendial er ingenting annet enn farmakopé og ikke -com pendial er ingenting annet enn ikke - Farmakopé. Den analytiske prosedyren refererer til måten å utføre analysen på. Den bør beskrive i detalj trinnene som er nødvendige for å utføre hver analytisk test.

Hva er USP Compendial?

Kompendial Verktøy er dokumenter, regneark, databaser, fotografier og andre elementer som er ment å hjelpe brukeren med å bruke USP standarder. Disse verktøyene er ikke offisielle og påvirker ikke tolkningen av USP -NF, FCC eller noe annet USP -utviklet kompendium.

Anbefalt: