Hva skjedde på 1950-tallet for å øke byspredningen?
Hva skjedde på 1950-tallet for å øke byspredningen?

Video: Hva skjedde på 1950-tallet for å øke byspredningen?

Video: Hva skjedde på 1950-tallet for å øke byspredningen?
Video: Den Elektrifiserte husmor 2024, April
Anonim

Byspredning i USA har sin opprinnelse i flukten til forstedene som begynte i 1950-tallet . An Urban utviklingsmønster som nødvendiggjør bilbruk vil produsere flere luftforurensninger, som ozon og luftbårne partikler, enn et mønster som inkluderer alternativer til biltransport.

Angående dette, hva er 3 årsaker til byspredning?

Som en oppsummering har det gjort mange studier om årsaker til byspredning at de viktigste faktorene er befolknings- og inntektsvekst, lav pris på land og tilgang til passende boliger, noen fordeler som lav pris på transportsystemer, fremme av pendlernett, nye sentre for jobb i forsteder, ved hjelp av

Man kan også spørre seg hvordan byspredningen kan forbedres? Bevaring av naturressurser som jordbruksland, parker, åpne områder og ubrukt mark er en måte å redusere byspredning . Bevaring av landet holder det som det er. Dermed blir ikke dyreliv og dyr fjernet fra hjemmene deres og tvunget nærmere byer og forsteder.

På samme måte kan du spørre, hva er problemene med byspredning?

Selv om noen vil hevde at byspredning har sine fordeler, som å skape lokale økonomisk vekst , byspredning har mange negative konsekvenser for innbyggerne og de miljø , for eksempel høyere vann og luftforurensing , økte trafikkulykker og køer, tap av landbrukskapasitet, økt bilavhengighet, Hvordan påvirker byspredning miljøet?

Byspredning resulterer i økt avhengighet av biler og andre kjøretøy, og høy energi- og vannforbruk. Byspredning kan føre til økt trafikk, forverret luft og drikkevann, trusler mot grunnvannsforsyningen, høy forurenset avrenning og økt flom.

Anbefalt: