Hvor er byspredningen verst?
Hvor er byspredningen verst?

Video: Hvor er byspredningen verst?

Video: Hvor er byspredningen verst?
Video: How to Get Enamorus & Other 3 Forces of Nature in Pokemon Legends Arceus 2024, April
Anonim

New York By , NY-NJ ( Sprawl Indekspoeng 203.4) San Francisco, CA (194.3)

De 10 mest vidstrakte byene er:

  • Nashville, TN (51.7)
  • Baton Rouge, LA (55,6)
  • Inland Empire, CA (56,2)
  • Greenville, SC (59,0)
  • Augusta, GA-SC (59,2)
  • Kingsport, TN-VA (60.0)

Følgelig, hvor skjer byspredning?

Urban sprawl er i utgangspunktet et annet ord for urbanisering. Det refererer til migrering av en befolkning fra befolket byer og byer til boligutvikling med lav tetthet over mer og mer landlig mark. Sluttresultatet er spredningen av en by og dens forsteder over mer og mer landlig mark.

På hvilken måte påvirker byspredning miljøet på samme måte? Byspredning resulterer i økt avhengighet av biler og andre kjøretøy, og høy energi- og vannbruk. Byspredning kan føre til økt trafikk, forverret luft og drikkevann, trusler mot grunnvannsforsyninger, høye mengder forurenset avrenning og økt flom.

Dessuten, hva er problemene med byspredning?

Selv om noen vil hevde at byspredning har sine fordeler, for eksempel å lage lokalt økonomisk vekst , byspredning har mange negative konsekvenser for innbyggerne og miljø , for eksempel høyere vann og luftforurensing , økt trafikkdødelighet og trafikkork, tap av landbrukskapasitet, økt bilavhengighet, Hvordan kan du begrense byspredning?

Bevaring av naturressurser som jordbruksland, parker, åpne områder og ubrukt land er en måte å redusere byspredning . Bevaring av landet holder det som det er. Dermed blir dyreliv og dyr ikke fjernet fra hjemmene sine og tvunget nærmere byer og forsteder.

Anbefalt: