Fyller du betongblokker med betong?
Fyller du betongblokker med betong?

Video: Fyller du betongblokker med betong?

Video: Fyller du betongblokker med betong?
Video: Björn bygger bo – Gjuta möbler i betong 2024, Kan
Anonim

Når som helst du jobber med slagg blokk , du kan styrke dem betydelig ved fylling dem med betong . Dette er noe som ikke er vanskelig gjøre og vil styrke din slaggblokker ganske mye. Du kan også finne at hvis du ha slaggblokker som er sprukket, betong kan hjelpe.

Med tanke på dette, hvordan fyller du blokkkjerner med betong?

Helle betong fra bøtta ned i slagg blokkere tomrom. Fylle det indre rommet til blokkere vegg med betong , helle fra bøtta. Beholde fylling tomrom med betong til nivå med toppen av hver blokkere , ved å bruke sementsparkelen til å jevne ut betong.

Deretter er spørsmålet, hvordan fyller du betongblokkhull? Bland sammen i en bøtte en del Portland sement , tre deler sand og nok vann til å gjøre en stiv lapping sammensatt. Fylle de hull med lapping sammensatt. Bruk hjørnet av en sparkel eller fingeren til å pakke sammensetningen inn i hull , og sørg for at den er helt full.

Så, hvor mye betong skal til for å fylle en blokk?

Fyllvolum for ulike blokkveggtykkelser

Blokkveggtykkelse Blokker fylt per kubikkgård Betong/fuge per 100 blokk
6″ 120 .83 yd3
8″ 100 1,0 yd3
10″ 80 1,23 meter3
12″ 65 1,54 yd3

Hvor tykk er mørtel mellom betongblokker?

Mørtel er en brukbar pasta som binder bygningen blokker sammen. Den er laget av sement og sand med forskjellige forhold for å oppnå ønsket styrke. Trykkstyrken til mørtel områder mellom 2 til 12 N/mm2. De mørtel skjøter brukt i betongblokk og murstein konstruksjonen er vanligvis 10 mm tykk.

Anbefalt: