Hvordan fyller du gapet mellom asfalt og betong?
Hvordan fyller du gapet mellom asfalt og betong?

Video: Hvordan fyller du gapet mellom asfalt og betong?

Video: Hvordan fyller du gapet mellom asfalt og betong?
Video: Björn bygger bo – Gjuten stödmur 2024, April
Anonim
  1. Grav ut alt løst materiale mellom de asfalt og betong ved hjelp av en spade for hånd og fjern eventuelle løse rusk.
  2. Fyll tomrommet med grus, og forlater 4 tommer fra hulloverflaten for kaldt patch -tetningsmiddel.
  3. Prime den mellomrom ved å male den med emulgert asfalt væske.

På samme måte, hvordan fyller jeg gapet mellom garasjen og oppkjørselen?

Foam backer rod er et fleksibelt tau som komprimeres til Fyll tomrommet , gi tetningsmassen noe å klamre seg til. Bruk en sparkel for å presse den tett inn i områder som er for smale til å skyves inn med din fingrene. Støttestangen skal Fyll tomrommet og ta kontakt med betongen på begge sider av mellomrom.

Ved siden av ovenfor trenger du en ekspansjonsfuge mellom asfalt og betong? Når originalen betong overflaten er brukt opp, den må tas ut, reformeres og ny stasjon helles. Asfalt er et fleksibelt fortau. Styrken kommer fra en kalksteinbasert basis med 2-3”av en asfalt flate. Å være fleksibel og i stand til å utvide og inngå kontrakt, asfalt gjør det ikke krever ekspansjonsfuger.

Når du tar dette i betraktning, hvordan fyller du store hull i betong?

Selv om Sakrete sprekkfyll kan brukes til sprekker opp til denne størrelsen er det best å fylle i store hull med skumrøret. Skumslangen bør være litt bredere enn sprekken for å skape en tett passform. Jeg brukte en bredde på 5/8 tommer. Plasser slangen i sprekken og trykk den ned.

Bør ekspansjonsfuger fylles?

Bare husk det ekspansjonsfuger bør alltid være forseglet og fylt med en fleksibel ledd sealer og aldri epoksyd eller belagt over. Kontraksjon ledd kan være fylt på samme måte etter at et belegg eller sealer er påført.

Anbefalt: