Innholdsfortegnelse:

Er eiendomsskatt produkt- eller periodekostnader?
Er eiendomsskatt produkt- eller periodekostnader?

Video: Er eiendomsskatt produkt- eller periodekostnader?

Video: Er eiendomsskatt produkt- eller periodekostnader?
Video: DÜŞÜN VE ZENGİN OL - ( Çekim Yasası Ι Kitap İnceleme ) 2024, Kan
Anonim

Salgs- og administrasjonskostnader er periodekostnader . De indirekte materialene som brukes i produkt er en variabel overhead koste . Den andre produktkostnader er materialer som brukes i Produkter , arbeidskraft kostnader av samlebåndsarbeidere, fabrikkrekvisita brukt, eiendomsskatt på fabrikken, og fabrikkverktøy.

Er da lønn en produkt- eller periodekostnad?

Periodekostnader er de kostnader registrert som en kostnader i periode de er pådratt. Salgsutgifter som salg lønn , salgsprovisjoner og levering kostnader , og generelle og administrative utgifter som kontor lønn , og avskrivninger på kontorutstyr, er alle vurdert periodekostnader.

Er også eiendomsskatt en variabel kostnad? Eksempler på faste kostnader inkluderer husleie/pantlån, forsikring, lønn, rentebetalinger, eiendomsskatt , og avskrivninger/amortiseringer. I motsetning til fast kostnader , variable kostnader øke eller redusere med virksomheten din. Disse er også en variable kostnader siden beløpet du betaler i forhandleravgift avhenger av salget ditt.

Også å vite er, hva er forskjellen mellom produktkostnader og periodekostnader?

Nøkkelen forskjellen mellom produktkostnader og periodekostnader er det produktkostnader bare påløper hvis Produkter er anskaffet eller produsert, og periodekostnader er knyttet til tidens gang. Eksempler av produktkostnader er direkte materialer, direkte arbeidskraft og tildelt fabrikkoverhead.

Hva er eksempler på periodekostnader?

Eksempler på periodekostnader er:

  • Salgsutgifter.
  • Annonseutgifter.
  • Reise- og underholdningsutgifter.
  • Provisjoner.
  • Avskrivninger.
  • Generelle og administrative utgifter.
  • Ledende og administrative lønn og goder.
  • Kontorleie.

Anbefalt: