Innholdsfortegnelse:

Hvorfor har kabinettet vokst med årene?
Hvorfor har kabinettet vokst med årene?

Video: Hvorfor har kabinettet vokst med årene?

Video: Hvorfor har kabinettet vokst med årene?
Video: Hvorfor Velge Media? 2024, September
Anonim

Størrelsen på presidentens Skapet har økt i løpet av årene ettersom presidenter har anerkjent krav om tjenester og statlig handling. Som størrelsen på Kabinett og deres respektive avdelinger har vokst , presidenter har kommet til å stole mer på medlemmer av eksekutivkontoret og Det hvite hus-staben.

Følgelig, hvorfor ble kabinettet opprettet?

Etablert i Grunnlovens artikkel II, seksjon 2 Skapets rollen er å gi råd til presidenten om ethvert emne han måtte trenge knyttet til pliktene til hvert medlems respektive kontor. Tradisjonen til Kabinett dateres tilbake til begynnelsen av selve presidentskapet.

Deretter er spørsmålet, hvorfor er kabinettet viktig? De Kabinett er et rådgivende organ og dets rolle er å gi råd til presidenten om ethvert emne han måtte trenge. De Kabinett består av visepresidenten og lederne for 15 utøvende avdelinger. I tillegg til å drive store forbund, driver Kabinett spiller en viktig rolle i presidentens etterfølgerlinje.

Dessuten, når ble statsrådsstillingene opprettet?

De Kabinett var etablert i artikkel II, seksjon 2 i USAs grunnlov for å gi en kilde til sentrale rådgivere til presidenten. I dag er Kabinett inkluderer visepresidenten og 15 ledere avdelinger . Her er aprimer på avdelinger , i rekkefølge etter deres etterfølger til presidentskapet.

Hva er tre grunner til at EOP har vokst?

EOP har vokst raskt av tre grunner:

  • Presidenter legger til nye byråer etter hvert som problemer oppstår.
  • Presidenter vil ha eksperter i nærheten for å gi dem råd om komplekse problemer.
  • Føderale programmer krever noen ganger spesialpersonell for å koordinere innsatsen til flere utøvende avdelinger og andre byråer som jobber sammen.

Anbefalt: