Hva er obligasjonskjøperindeksen?
Hva er obligasjonskjøperindeksen?

Video: Hva er obligasjonskjøperindeksen?

Video: Hva er obligasjonskjøperindeksen?
Video: What is BOND MARKET INDEX? What does BOND MARKET INDEX mean? BOND MARKET INDEX meaning 2024, Kan
Anonim

De Obligasjonskjøperindeks , eller Obligasjonskjøpers Kommunal Obligasjonsindeks , er en indeks utgitt av The Obligasjonskjøper , en daglig økonomiavis som dekker det kommunale knytte bånd marked. De Obligasjonskjøperindeks , også kjent som BB40 indeks , er basert på prisene på 40 nylig utstedte og aktivt omsatte langsiktige kommunale obligasjoner.

Hva er en obligasjonskjøper?

De Obligasjonskjøper er en fagpublikasjon for medlemmer av kommunen knytte bånd industri. Den betjener hele kommunen knytte bånd industri med en daglig avis og abonnementsbasert nettside som publiserer siste dag-nyheter og arkiver.

På samme måte, hva er den synlige forsyningen? Synlig forsyning er mengden av en vare eller vare som for øyeblikket lagres eller transporteres som er tilgjengelig for kjøp eller salg. Dette forsyning er viktig ettersom den identifiserer en bestemt mengde varer tilgjengelig for kjøp eller levering ved tildeling av futureskontrakter.

Dessuten, hva er den kommunale obligasjonsindeksen?

S&P Kommunal obligasjonsindeks er en bred markedsverdivektet indeks som søker å måle ytelsen til U. S. A. kommuneobligasjon marked.

Hva er Revdex?

EN Revdex er en obligasjonsindeks som estimerer den omtrentlige avkastningen som en investor vil motta hvis han eller hun investerer i inntektsobligasjoner som forfaller om 30 år.

Anbefalt: