Hvordan var levekårene i Hoovervilles?
Hvordan var levekårene i Hoovervilles?

Video: Hvordan var levekårene i Hoovervilles?

Video: Hvordan var levekårene i Hoovervilles?
Video: History Minute - Hooverville 2024, Kan
Anonim

Folket lever det hadde lite eller ingen penger og ingen jobber. De måtte forsørge familien med det lille de hadde. Huset var laget av skrapmetall og papp. Mest var veldig skitten og der var mange bakterier og sykdommer som går rundt.

Med tanke på dette, hvordan var livet i Hoovervilles?

Etter hvert som depresjonen forverret seg og millioner av familier i byer og på landsbygda mistet jobben og tømte sparepengene sine, mistet de også hjemmene sine. Desperate etter ly, bygde hjemløse innbyggere shantytowns i og rundt byer over hele landet. Disse leirene kom til å bli kalt Hoovervilles , etter presidenten.

Foruten ovenfor, hvordan var levekårene under den store depresjonen? Selv om disse landlige afroamerikanerne hadde kjent fattigdom mesteparten av livet, Den store depresjonen ble en hardt rammet. Deres levekår forverret på grunn av at bøndene de jobbet for mistet jorda. Livet for afroamerikanere i urbane områder var vanskeligere.

På samme måte eksisterer hoovervilles fortsatt i dag?

Begrepet " Hoovervilles " er eksisterer fremdeles i denne tidslinjen, om enn bare av sosialister (som sammen med høyredemokratene dominerer amerikansk politikk) for å fremheve deres fortsatte eksistens under president Hoover og for å forringe Blackfords dårlige arv.

Hvor ligger Hooverville?

Hoovervilles i Seattle: Kart og bilder Her er plasseringen av åtte hyttebyer som huset hjemløse i Seattle-området på 1930-tallet. Den største, kjent som " Hooverville ," var på Elliot Bay nær det nåværende stedet for Qwest stadion.

Anbefalt: