Hva var store endringer i levekårene?
Hva var store endringer i levekårene?

Video: Hva var store endringer i levekårene?

Video: Hva var store endringer i levekårene?
Video: Святая Земля | Израиль | Яффо. Фильм 2-й | Набережная и порт | Holy Land | Israel. Jaffa. Film 2nd. 2024, Kan
Anonim

Store endringer i levekår og jobber forholdene var at flere mennesker kunne bruke kull til å varme opp hjemmene sine, spise bedre mat og ha bedre klær. Levekår var dårlig i overfylte byer. Mange mennesker kunne ikke finne gode boliger, skoler eller politibeskyttelse.

Herav, hva var store endringer i levekår og arbeidsforhold industrialisering?

Store endringer i levekår og arbeidsforhold var at flere mennesker kunne bruke kull til å varme opp hjemmene sine, spise bedre mat og ha bedre klær. Levekårene var dårlig i overfylte byer.

Videre, hvorfor er Manchester et godt eksempel på hvordan industrialiseringen endret byer? Manchester et godt eksempel på hvordan industrialiseringen endret byene Manchester hadde stor mengde industri i Manchester forårsaket miljøproblemer. Kullrøyk og tøyfargestoffer fra fabrikkene forurenset luften og vannet. Ennå, Manchester også skapt mange arbeidsplasser, en rekke forbruksvarer, og flott rikdom.

Med tanke på dette, hvordan var levekårene under den industrielle revolusjonen?

De levekår i byene og byene var elendig og preget av: overbefolkning, dårlig sanitet, spredning av sykdommer og forurensning. Også arbeidere var betalte lave lønninger som knapt tillot dem å betale kostnaden for lever knyttet til husleie og mat.

Hvordan endret arbeidsforholdene seg?

Rett og slett arbeidsforholdene var forferdelig under den industrielle revolusjonen. Som fabrikker var bygges, bedrifter var trenger arbeidere. Med en lang rekke mennesker som var villige til å jobbe, kunne arbeidsgivere sette lønningene så lavt de ville fordi folk var Villig til gjøre jobbe så lenge de får lønn.

Anbefalt: