Hvorfor er revisjonsbevis overbevisende i stedet for overbevisende?
Hvorfor er revisjonsbevis overbevisende i stedet for overbevisende?

Video: Hvorfor er revisjonsbevis overbevisende i stedet for overbevisende?

Video: Hvorfor er revisjonsbevis overbevisende i stedet for overbevisende?
Video: Hva er Verdens Beste Jobb?🎞 // #90 2024, April
Anonim

I de fleste tilfeller revisjonsbevis er overbevisende snarere enn overbevisende på grunn av to grunner. Den andre er på grunn av naturen til bevis , må revisor ofte stole på bevis som ikke er helt pålitelig. Ulike typer revisjoner har forskjellige typer pålitelighet og til og med svært pålitelige bevis har svakheter.

Dessuten, hva er overbevisende revisjonsbevis?

Revisjonsbevis er typisk overbevisende heller enn avgjørende på grunn av måten det samles inn på og resultatene det gir. I stedet for å være absolutt, foretrekker revisorer å være rimelige i sin sikkerhet. Dette betyr at de vil samle inn bevis fra en rekke forskjellige kilder for å støtte den samme påstanden.

Dessuten, hva er tilstrekkelig revisjonsbevis? Før du gjør en konklusjon og uttrykk en revidere mening om regnskapet, den revisor må vurdere om revisjonsbevis som de får er tilstrekkelig og passende for dem å ta en avgjørelse eller ikke. Tilstrekkelig revisjonsbevis refererer her hovedsakelig til antall revisjonsbevis.

Med tanke på dette, hva er overbevisende bevis?

Overbevisende bevis er bevis som har makt til å påvirke eller overtale noen til å tro på det.

Hvordan er ledelsens påstander knyttet til regnskapet?

Ledelsens påstander i revisjon. Ledelsens påstander er krav fremsatt av medlemmer av ledelse om visse aspekter av en virksomhet. Konseptet brukes først og fremst i forbindelse med revisjon av et selskap regnskap , hvor revisorene er avhengige av en rekke påstander angående virksomheten.

Anbefalt: