Er et flytende dekk en god idé?
Er et flytende dekk en god idé?

Video: Er et flytende dekk en god idé?

Video: Er et flytende dekk en god idé?
Video: Корабль задавил паром MV George Prince 2024, April
Anonim

EN Dekk ikke festet til huset trenger fortsatt fotfeste for støttestolpene. Dette. Det kan være begge deler flytende , ved at den ikke er festet til huset, og den kan ha fotfeste. Hvis du bor i et område med ekspansiv jord, eller et sted hvor gruvesynk er et problem, a flytende dekk er sannsynligvis en veldig god idé.

Ganske enkelt, vil en flytende kortstokk bevege seg?

Flytende dekk Føtter. Frittstående dekk at er ikke knyttet til et hus eller annen stasjonær bygning kan bruke flytende fotfester. Begrunnelsen er at dekk vil være fri til bevege seg sammen med bakken.

I tillegg, hva er et flytende tredekke? Flytende dekk er så kalt fordi, i stedet for å være knyttet til en bygning som er standard dekk , de rett og slett" flyte " på toppen av bakken. Men det er best å støtte Dekk på betongblokker. Dette holder tre fra bakken og vekk fra fuktighet slik at tre holder seg tørrere og varer lenger.

Dessuten, er flytende dekk bra?

De god ting om a flytende dekk er at du ikke trenger å feste dem til huset. Ikke noe problem med jordheving fordi Dekk beveger seg jevnt opp og ned.

Hvor mange fotplasser trenger jeg for et flytende dekk?

For en vedlagt 12 x 12' Dekk , du trenger minst 3 fotfester , pluss minst 2 til hvis du planlegger å bygge trapper med den.

Anbefalt: