Hva er innledende undersøkelse i systemanalyse og design?
Hva er innledende undersøkelse i systemanalyse og design?

Video: Hva er innledende undersøkelse i systemanalyse og design?

Video: Hva er innledende undersøkelse i systemanalyse og design?
Video: Chapter 1 - Introduction to Systems Analysis and Deisgn Part 1 Lecture 2024, Kan
Anonim

De innledende etterforskning er en måte å håndtere en slik forespørsel på. Målet er å avgjøre om forespørselen er gyldig og gjennomførbar før en anbefaling om å ikke gjøre noe, forbedre eller endre eksisterende system eller eksisterende.

Ganske enkelt, hva er systemplanlegging og innledende undersøkelse?

Systemplanlegging og Innledende undersøkelse - Systemer Dette er en brukers forespørsel om å endre, forbedre eller forbedre en eksisterende system . • Målet er å avgjøre om forespørselen er gyldig eller gjennomførbar • Brukerforespørselen identifiserer behovet for endring og autoriserer innledende etterforskning.

Foruten ovenfor, hva er forundersøkelse i systemanalyse og design? SYSTEMANALYSE Forundersøkelse . Forundersøkelse refererer i utgangspunktet til innsamling av informasjon som veileder ledelsen i en organisasjon til å evaluere fordelene og ulempene ved prosjektforespørselen og foreta en informert vurdering om gjennomførbarheten av den foreslåtte system.

Følgelig, hva mener du med innledende etterforskning?

Innledende undersøkelse . • Dette er den første fasen av SDLC og er kjent som. identifisering av behov. • Dette er en brukers forespørsel om å endre, forbedre eller. forbedre et eksisterende system.

Hva er forskjellen mellom innledende undersøkelse og mulighetsstudie?

De innledende etterforskning er det primære trinnet i etterforskningen fase av prosjektet. EN mulighetsstudie er en forskning, vanligvis utført av teknikere, som autentiserer om situasjoner er riktige for å utføre et distinkt prosjekt.

Anbefalt: