Hva betyr FCA i finans?
Hva betyr FCA i finans?

Video: Hva betyr FCA i finans?

Video: Hva betyr FCA i finans?
Video: 2022 год. Кэш или активы? / Ян Арт и Василий Боев 2024, September
Anonim

definisjon. De Finansiell oppførselsmyndighet (FCA) er et reguleringsorgan i Storbritannia som fokuserer på regulering av finansielle tjenestefirmaer (detaljhandel og engros).

På samme måte kan du spørre, hva står FCA for?

Fiat Chrysler biler

Og hvorfor er FCA viktig? Financial Conduct Authority ( FCA ) er regulator for mer enn 56 000 finansielle tjenestefirmaer og markeder i Storbritannia. Dens rolle inkluderer å beskytte forbrukere, holde bransjen stabil og fremme sunn konkurranse mellom finanstilbydere.

Også for å vite, hva gjør FCA?

De Finansiell oppførselsmyndighet ( FCA ) har tre operasjonelle mål til støtte for sitt strategiske mål – å beskytte forbrukere, å beskytte og forbedre integriteten til det britiske finanssystemet, og å fremme sunn konkurranse mellom leverandører av finansielle tjenester i forbrukernes interesse.

Hvordan tjener FCA penger?

De Finansiell oppførselsmyndighet ( FCA ) er et finansielt reguleringsorgan i Storbritannia, men opererer uavhengig av den britiske regjeringen, og finansieres ved å kreve avgifter til medlemmer av finansnæringen. Den fokuserer på regulering av atferd fra både detaljhandels- og grossistfirmaer for finansielle tjenester.

Anbefalt: