Innholdsfortegnelse:

Hvordan bygger jeg en betongplate?
Hvordan bygger jeg en betongplate?

Video: Hvordan bygger jeg en betongplate?

Video: Hvordan bygger jeg en betongplate?
Video: Bjørn bygger bo – Støpt vindusbenk i betong 2024, Kan
Anonim

Bruksanvisning

  1. Bruk 2 x 4 trelast til bygge en treramme i ønsket størrelse og sett den på plass for å markere området.
  2. Fjern rammen - la innsatsene være på plass - og grav ned minst fire tommer.
  3. Tilsett grusen og komprimer den med en håndtamper.
  4. Blande betong følge pakkens instruksjoner.
  5. Sett rammen tilbake på plass.

Så kan du støpe din egen betongplate?

Mesteparten av arbeidet for en ny DIY betongplate er i utgraving og form bygning . Hvis du må jevne ut en skrånende tomt eller ta inn mye av fyll, leie en gravemaskin for en dag for å hjelpe deg med å forberede stedet. Deretter regner du med å bruke en dag bygning skjemaene og en annen heller de plate.

På samme måte, hva er det beste underlaget for betongplate? Underlag og underlag er grunnlaget for en betongplate og spiller en avgjørende rolle i ytelsen. I henhold til ACI-koden er underlaget en komprimert og forbedret naturlig jord eller medført utfylling, mens underlaget er et lag med grus plassert på toppen av underlaget.

Man kan også spørre, hvordan støper man en betongplate for nybegynnere?

Fukt grusbunnen med en hageslange for å forhindre krympesprekker, spesielt i varme temperaturer. Helle de betong bland inn jevnt plasserte ledninger; toppen av betong hauger bør være ca 2 til 3 tommer over skjemaene før nivellering. Konsolidere og distribuere betong jevnt med en hakke.

Trenger du armeringsjern til 4 tommers plate?

En betong plate forsterket med armeringsjern eller sveiset trådduk bør ha minimum 1 1/2 tommer av klart deksel mellom armeringen og toppen av plate . På karakter du kan slippe unna med sveiset trådstoff i de fleste tilfeller. Suspendert plater nesten alltid krever armeringsjern forsterkende.

Anbefalt: