Innholdsfortegnelse:

Hvordan bygger du en flytende betongplate?
Hvordan bygger du en flytende betongplate?

Video: Hvordan bygger du en flytende betongplate?

Video: Hvordan bygger du en flytende betongplate?
Video: Рецепт Сырные лепешки или Лепешки с сыром. Я НЕ УСТАЮ ИХ ГОТОВИТЬ! 2024, April
Anonim

Hvordan bygge en flytende plate

  1. Bestem området for din flytende plate og merk de fire hjørnene med 3-fots metallpinner.
  2. Bestem høyden på toppflaten på din betongplate .
  3. Mål ut to fot fra omkretsen (lateralt) og merk av dette området for drenering.
  4. Mål ned 2 fot og 11 tommer fra perimeterstrengene.

Herav, hvor tykk bør en flytende plate være?

Rundt kanten av plate , danner betongen en bjelke som er kanskje 2 fot dyp. Resten av plate er 4 eller 6 tommer tykk . Et 4- eller 6-tommers lag med grus ligger under plate . Et 4-millimeters plastark ligger mellom betongen og grusen for å holde fuktighet ute.

Spørsmålet er deretter, hva er et flytende betonggulv? Flytende plater er betongplater som ligger over bakken, uten noen form for forankring, som om den bare sitter på den og flyter. Flytende plate , som navnet forteller, ligner den en plate som ganske enkelt legges over vann, uten noen form for forbindelse mellom dem.

Folk spør også, hva er det beste underlaget for betongplate?

Underlag og underlag er grunnlaget for en betongplate og spiller en avgjørende rolle i ytelsen. I henhold til ACI-koden er underlaget en komprimert og forbedret naturlig jord eller medført utfylling, mens underlaget er et lag med grus plassert på toppen av underlaget.

Trenger du armeringsjern til 4 tommers plate?

Armeringsjern i terrasser, kjellergulv, fotfester og innkjørsler kan variere fra størrelse 3 til 6. For eksempel kan en plate altså 6 tommer tykk kan ha armeringsjern merket som størrelse 6 eller 3/ 4 - tommer . Plater for septiktanker kan krever bruken av både sveiset trådduk og armeringsjern . I slike applikasjoner bruker størrelse 3 og 4 armeringsjern er vanlig.

Anbefalt: