Hva er en åpen noteringsavtale?
Hva er en åpen noteringsavtale?

Video: Hva er en åpen noteringsavtale?

Video: Hva er en åpen noteringsavtale?
Video: Hva er (egentlig) et musikkinstrument? 2024, Kan
Anonim

An åpen oppføring lar eiere selge sine hjem selv som "til salgs for eier"-eiendommer. Det er en ikke-eksklusiv noteringsavtale , slik at en eier kan utføre åpne oppføringer med mer enn én eiendomsmegler og betaler kun megleren som bringer en dyktig kjøper til bordet hvis tilbud er akseptert av eieren.

Her, hva er forskjellen mellom en åpen oppføring og en eksklusiv oppføring?

An eksklusiv byrå oppføring ligner på en åpen oppføring bortsett fra majoren forskjell er megleren vil representere eierne. Eierne forbeholder seg fortsatt retten til å selge eiendommen selv og ikke betale provisjon.

Foruten ovenfor, er en åpen notering en bilateral avtale? Denne typen noteringsavtale blir en bilateral avtale når og hvis megleren produserer en kjøper fordi på det tidspunktet har begge parter forpliktelser som må oppfylles og kan håndheves. I en åpen noteringsavtale , en eier er enig å betale et gebyr til enhver megler som produserer en vellykket kjøper.

På denne måten, må en åpen oppføring være skriftlig?

Alle eiendomskontrakter må være skriftlig , slik at de kan håndheves. Det er noen juridiske presedenser der en domstol håndhever en muntlig eiendomsavtale, men til gjøre så det tar tid og ressurser mens det behandles i rettssystemet.

Hva menes med noteringsavtale?

EN noteringskontrakt (eller noteringsavtale ) er en kontrakt mellom en eiendomsmegler og en eier av fast eiendom gir megler fullmakt til å opptre som eiers fullmektig ved salg av eiendommen. Vilkår og betingelser under hvilke meglergebyret skal betales av selgeren.

Anbefalt: