Hva er SRS FRS og BRS i testing?
Hva er SRS FRS og BRS i testing?

Video: Hva er SRS FRS og BRS i testing?

Video: Hva er SRS FRS og BRS i testing?
Video: SRS and BRS 2024, Kan
Anonim

Spesialistene fra programvareutvikling og programvare testing selskapet utfører sine oppgaver i henhold til disse ulike typer kravspesifikasjoner. SRS -programvarekravspesifikasjon (eksempel) FRS – funksjonell kravspesifikasjon. BRS – forretningskravspesifikasjon.

Så, hva er forskjellen mellom SRS og FRS?

SRS forteller betyr forklarer alle funksjonelle og ikke-funksjonelle krav. FRS er et dokument som beskriver funksjonskravene, dvs. alle funksjonene til systemet vil være enkle og effektive for sluttbrukeren. 7. BRS er et enkelt dokument som beskriver forretningskravene på et ganske bredt nivå.

Vet også, hva er forskjellen mellom en BRD og FRD? Forretningskravdokumentet ( BRD ) beskriver forretningsbehovene på høyt nivå, mens det funksjonelle kravdokumentet ( FRD ) skisserer funksjonene som kreves for å oppfylle forretningsbehovet. BRD svarer på spørsmålet hva virksomheten ønsker å gjøre mens FRD gir svar på hvordan det skal gjøres.

I tillegg, hva er CRS og SRS i programvaretesting?

CRS er kundekravspesifikasjon. Det kalles også BRS(Business Requirement Specification) Det er et dokument som er gitt av kunden og er på BusinessLanguage.

Hva er SRS, hvorfor trenger vi det?

En programvarekravspesifikasjon ( SRS ) er en omfattende beskrivelse av det tiltenkte formålet og miljøet for programvare under utvikling. An SRS minimerer tiden og innsatsen som kreves av utviklere for å oppnå ønskede mål og minimerer også utviklingskostnadene.

Anbefalt: