Hva menes med produksjonsplanlegging og kontroll PPC?
Hva menes med produksjonsplanlegging og kontroll PPC?

Video: Hva menes med produksjonsplanlegging og kontroll PPC?

Video: Hva menes med produksjonsplanlegging og kontroll PPC?
Video: Meso-Xanthin F199 и Meso-Wharton P199: алгоритм дифференцированного подхода к терапии кожи 2024, Kan
Anonim

Produksjonsplanlegging og kontroll (eller PPC ) er definert som en arbeidsprosess som søker å allokere menneskelige ressurser, råvarer og utstyr/maskiner på en måte som optimaliserer effektiviteten. Det er derfor ERP produksjonsplanlegging og kontroll ( PPC ) er kjernen i abas ERP-system for moderne produksjon selskaper.

Så, hva menes med produksjonsplanlegging og kontroll?

“ Produksjonsplanlegging og kontroll involverer generelt organisasjonen og planlegger av produksjon prosess. Nærmere bestemt består den av planlegger av ruting, planlegging, utsendelse og inspeksjon, koordinering og kontroll av materialer, metoder, maskiner, verktøy og driftstider.

hva er rollen til PPC? Hovedformålet med produksjonsplanlegging og kontroll ( PPC ) er å etablere ruter og tidsplaner for arbeidet som vil sikre optimal utnyttelse av materialer, arbeidere og maskiner og å sørge for midler for å sikre driften av anlegget i samsvar med disse planene.

På samme måte spørs det, hva betyr produksjonsplanlegging?

Produksjonsplanlegging er den planlegger av produksjon og produksjonsmoduler i en bedrift eller industri. Den utnytter ressursallokering av aktiviteter til ansatte, materialer og produksjon kapasitet, for å betjene ulike kunder.

Hva er typene produksjonsplanlegging?

Når det er gjort, er det fem hovedelementer typer produksjonsplanlegging : Jobb, metode, flyt, prosess og masse Produksjon metoder. Hver er basert på annerledes prinsipper og forutsetninger. Hver har sine egne fordeler og ulemper.

Anbefalt: