Hvor kreves brannblokkering?
Hvor kreves brannblokkering?

Video: Hvor kreves brannblokkering?

Video: Hvor kreves brannblokkering?
Video: Fire Blocking in Basements 2024, September
Anonim

Brannblokker er nødvendig mellom etasjer, mellom en toppetasje og et tak eller loftsrom, i pelsrom eller hulrom mellom stendere i veggmontasjer, ved forbindelser mellom horisontale og vertikale rom opprettet i gulvbjelker eller takstoler, undertak, fall- eller bukttak, brennbar yttervegg avslutter og

På denne måten, hvor trenger jeg brannblokkering?

Brannblokker er påkrevd mellom etasjer, mellom en toppetasje og et tak- eller loftrom, i pelsrom eller hulrom mellom stendere i veggmontasjer, ved forbindelser mellom horisontale og vertikale rom laget i gulvbjelker eller takstoler, undertak, fall- eller bukttak, brennbare yttervegger og

Vet du også, trenger du blokkering mellom stender? Bunnlinjen: i fravær av et spesifikt krav, blokkering mellom stender i vegger er ikke nødvendig, og i mitt område i det minste har det ikke vært vanlig praksis på mange år. Det er tre grunnleggende årsaker til blokkering i stud vegger. Blokkering mellom stender i en vegg pleide å være en vanlig praksis.

Også spurt, hva er brannblokkering?

Hull og hull i vegg- og takhulrom gjør at en brann sprer seg raskt. De tillater også luftstrøm, noe som gir næring til en brann. Meningen med brannblokkering er å forhindre eller i det minste bremse den vertikale bevegelsen av flammer, røyk og gasser ved å forsegle skjulte rom som stenderhuler og soffitter.

Trenger innervegger brannblokker?

Ja og nei. Hvis den hule interiør bukter mellom hver tapp på din innvendig vegg , på noen måte, før hvor som helst, men bare rett opp til toppplaten, med solid gips på begge sider, (eller til og med uten D/W på begge sider) vil de sannsynligvis kreve brannblokkering.

Anbefalt: