Hva er en privat notering i eiendom?
Hva er en privat notering i eiendom?

Video: Hva er en privat notering i eiendom?

Video: Hva er en privat notering i eiendom?
Video: Коп по Войне. Аэродром Люфтваффе Нойтиф. Форт Западный. Береговая Батарея. Коса Фрише Нерунг. 2024, September
Anonim

Hva er egentlig en privat oppføring ? Privat oppføringer kan betraktes som jungeltelegrafen-oppføringer som agenter deler med hverandre. Annerledes enn privat salg, der en selger og kjøper utarbeider en avtale uten veiledning - eller gebyrer - fra en eiendom middel, privat oppføringer er helt agentdrevet.

På samme måte kan man spørre seg, hva er en privat oppføring?

eBay forklarer hva private oppføringer er. Fra eBay: The privat oppføring alternativet skjuler identiteten og e-postadressene til alle budgivere, både under og etter et salg. Bare selgeren og høystbydende ser oppføring resultater, og bare selgeren vet hvem som kjøpte varen.

hva er en privat eksklusiv oppføring? EN privat eksklusiv er et boligsalg som ikke er oppført på multiplum oppføring tjeneste (MLS), slik at den ikke markedsføres til det større publikum eller andre eiendomsmeglere.

I tillegg til dette, hva er et privat salg av eiendom?

Privat salg Lov og juridisk definisjon. EN privat salg er en uannonsert salg av eiendom som ikke er åpent for allmennheten. EN privat salg er forhandlet mellom en kjøper og en selger direkte. I en privat salg meglere, agenter og offentlige meldinger er fraværende.

Hva er en lommenotering i eiendom?

I eiendom industri i USA, en lommeoppføring eller hofte lommeoppføring er en eiendom hvor en megler har en signert oppføring avtale (eller kontrakt) med selgeren, enten det er en "eksklusiv rett til å selge" eller "eksklusiv byrå" avtale eller kontrakt, men som aldri annonseres eller inngås en

Anbefalt: