Hva er en modifikasjon i rettferdig bolig?
Hva er en modifikasjon i rettferdig bolig?

Video: Hva er en modifikasjon i rettferdig bolig?

Video: Hva er en modifikasjon i rettferdig bolig?
Video: Kvinne hårklipp Beanie eller Pixie, hår coloring Balayage! 2024, Kan
Anonim

Forskjellene mellom overnatting og Modifikasjoner Under Fair Housing Handling. En rimelig tilpasning er en endring, unntak eller justering av en eiendomsregel, policy, praksis eller tjeneste. En rimelig modifikasjon er en strukturendring gjort i lokalene.

Deretter kan man også spørre seg, hva er en bolig i rettferdig bolig?

En "rimelig overnatting "er en endring, unntak eller justering av en regel, policy, praksis eller tjeneste som kan være nødvendig for at en person med funksjonshemming skal ha en lik mulighet til å bruke og nyte en bolig, inkludert offentlige og felles bruksområder.

Foruten ovenfor, krever Fair Housing Act at boligleverandører har en skriftlig rimelig innkvarteringspolicy? Rettferdige boliger lover krever at leverandørene gjør rimelige tilpasninger i deres regler , retningslinjer , praksis eller tjenester for å gi en person med funksjonshemming en lik mulighet til å bruke og nyte en boenhet eller fellesareal. Overnatting er rimelig ” når de er praktiske og gjennomførbare.

Angående dette, hvem er ansvarlig for å betale for modifikasjoner?

Generelt, under Fair Housing Act, er boligleverandøren ansvarlig for kostnadene forbundet med en rimelig innkvartering med mindre det er en unødig økonomisk og administrativ byrde, mens leietaker eller noen som handler på leietakers vegne, er ansvarlig for kostnader forbundet med en rimelig modifikasjon.

Kan en utleier ta betalt for rimelig innkvartering?

Rimelig OVERNATTING . Leietakere må vise at en overnatting , eller endring, er nødvendig for at de skal ha lik mulighet til å bruke og nyte enheten. De utleier gjør ikke trenger å gjøre kostbare eller tyngende endringer. Rimelig innkvartering er laget på utleiers kostnader.

Anbefalt: