Når et selskap selger sine fordringer kalles det?
Når et selskap selger sine fordringer kalles det?

Video: Når et selskap selger sine fordringer kalles det?

Video: Når et selskap selger sine fordringer kalles det?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

Når en selskap selger sin fordringer , kalles det factoring (pantsetting/factoring). Når en selskap bruker fordringer som sikkerhet for et banklån kalles det pantsettelse (pantsetting/factoring).

På samme måte, hvorfor skal et selskap selge sine fordringer. Hva kalles dette?

Factoring er selge av fakturaer eller kontoer fordring , til en factoring selskap for umiddelbare kontanter. Denne tjenesten hjelper små bedrifter fordi de ikke trenger å bruke tid på å administrere betalinger, foreta innkreving samtaler , og finne ut hvilke fakturaer som er betalt og hvilke som fortsatt er utestående.

På samme måte, hva menes med kundefordringer? Kundefordringer er det skyldige beløpet til et selskap som følge av at selskapet leverer varer og/eller tjenester på kreditt. Den ubetalte saldoen i dette regnskap er rapportert som en del av omløpsmidler oppført i selskapets balanse.

Også for å vite, hva skjer med kundefordringer når en virksomhet selges?

Normalt, a virksomhet eier beholder kontanter og kontantekvivalenter – for eksempel penger i obligasjoner eller et pengemarkedsfond. Kundefordringer kan inkluderes i virksomhetssalg . Det er vanligvis ikke inkludert i den annonserte prisen. Det er generelt til fordel for kjøper og selger at kjøper kjøper kundefordringer.

Hva er AR-balanse i Amway?

Kundefordringer er en aktivakonto på balansere ark som representerer penger som skyldes et selskap på kort sikt. Styrken til et selskap AR kan analyseres med kundefordringer omsetningsforhold eller utestående dager salg.

Anbefalt: