Hvorfor brenner de sukkerrørfelt?
Hvorfor brenner de sukkerrørfelt?

Video: Hvorfor brenner de sukkerrørfelt?

Video: Hvorfor brenner de sukkerrørfelt?
Video: Sugar Cane Burning. Filmed by drone 2024, Kan
Anonim

Når sukkerrør er brent for å fjerne de ytre bladene rundt stilkene før høsting, slippes tusenvis av tonn med farlige forurensninger ut i luften. Fra oktober til april, sukker -Voksende selskaper tenner massive branner i deres Enger for å fjerne de ytre bladene rundt stokk stilker før høsting.

På denne måten, hvorfor blir sukkerrør brent før høsting?

Sukkerrør brenning utføres av bønder før de innhøsting stokken. Det bidrar til å gjøre det lettere å behandle stokken ved å fjerne ting som stilker og blader. På denne tiden av året er det ikke uvanlig å se stokkforbrenninger som lyser opp nattehimmelen.

Likeledes, er forbrenning av sukkerrør skadelig for miljøet? De brennende får skylden for astmaanfall, hoste og kløende øyne i lokalsamfunn både nær og fjern der sukkerrør er høstet. Sierra Club hevder at brennende forverrer også luftforurensning som kan føre til mer alvorlige langsiktige helsetrusler.

Ved siden av dette, brenner de fortsatt sukkerrørfelt?

Sukkerrør dyrkere brenne deres Enger innenfor Everglades Agricultural Area (EAA) hvert år, hovedsakelig fra oktober til mars, men noen ganger til og med gjennom mai, for å kvitte planten fra de ytre bladene (referert til som "søppel") og etterlate bare sukker -inneholder stilk på plass.

Hvordan lukter brennende sukkerrør?

Stokkbrenning lukter blader brennende eller som et bål. Der er virkelig ikke ta feil av det. Det på ingen måte lukter som kloakk.

Anbefalt: