Fester harpiks seg til betong?
Fester harpiks seg til betong?

Video: Fester harpiks seg til betong?

Video: Fester harpiks seg til betong?
Video: Святая Земля | Паломничество по святым местам 2024, Kan
Anonim

Limmaterialer til Betong . Bøyestyrken til betong , for eksempel, vil ligge i området 600 til 800 psi; en typisk kurert harpiks , på den andre siden, vil viser en kryssbruddstyrke rundt 5 800 psi, noe som betyr at eventuelle brudd vil skje gjennom omgivelsene betong heller enn gjennom leddet.

På samme måte kan du spørre, kan du bruke epoksyharpiks på betong?

Epoksyharpiks produkter kommer i en rekke farger og teksturer for å lage et dekorativt gulvbelegg over en betong undergulv. Overflaten er slitesterk og lett å rengjøre, noe som gjør harpiks gulvbelegg ideelt for en garasje og andre steder med mye trafikk. De betong platen må herde i minst 30 dager.

Dessuten, hvordan fester du betong til gammel betong?

  1. Bor 5/8-tommers diameter hull seks tommer dypt inn i den gamle betongen.
  2. Skyll hullene med vann.
  3. Sprøyt epoksy inn i baksiden av hullene.
  4. Sett 12-tommers armeringsjern inn i hullene, vri dem for å sikre et jevnt belegg av epoksy rundt omkretsen og langs lengdene innenfor hullene.

Deretter kan man også spørre seg, hva holder ikke Resin seg til?

Epoksy harpiks lim vil binde alle tre, aluminium og glass godt. Den gjør ikke bindes til teflon, polyetylen, polypropylen, nylon eller mylar. Den binder seg dårlig til polyvinylklorid, akryl og polykarbonatplast. Den eneste måten å finne ut om en epoksy vil binde seg til et materiale, er å prøve det.

Er epoksyharpiks selvutjevnende?

Ja, ArtResin epoksyharpiks er selvnivellering , noe som gjør det veldig enkelt å jobbe med. Etter at du blander herderen og harpiks , hell den ut på din rene, tørre overflate.

Anbefalt: