Fester betong seg til tremaling?
Fester betong seg til tremaling?

Video: Fester betong seg til tremaling?

Video: Fester betong seg til tremaling?
Video: Festemateriell for mur og betong. Castor AS 2024, Kan
Anonim

Epoksy maling er ideell for betong overflater, som i kjellere og garasjer; den kan også brukes til å belegge tre etasjer. Imidlertid før tre vil godta epoksyen, noen få viktige forberedelsestrinn kreves.

Kleber betong seg til tre?

En rekke vanlige husholdningsprodukter vil bidra til å beholde betong fra holder seg til tre . I de fleste tilfeller kan du forebygge betong fra stikker til en form ved å påføre karnaubavoks på tre , men bare hvis temperaturen er over 50 grader Fahrenheit.

Vet også, vil quikrete holde seg til tre? Quikrete 10 oz. Konstruksjonslim er et høyytelses lim for konstruksjonskvalitet for liming av en rekke forskjellige materialer. Den er designet for permanent liming av betong, murstein, marmor, stein, tre , glass, aluminium, stål, PVC og fliser.

I etterkant kan man også spørre seg, hvordan får man betong til å feste seg til tre?

Enhver type olje vil forhindre betong fra holder seg til tre . Spray overflatene som skal vende mot det våte betong med en kraftig metning av olje. La oljen trenge gjennom tre i 15 til 20 minutter. Påfør en ny kraftig spraying med olje rett før helling betong.

Hva vil ikke sement feste seg til?

Sementpinner veldig godt til plast, eller i det minste Portland sement betong gjør . Det er plast som har en oljeaktig film eller en veldig glatt overflate som sement ville ikke hold deg til , i det minste ikke veldig bra. Vi bruker forskaling som er plastbelagt kryssfiner med metallrammer, og helt nye er de enkle å fjerne.

Anbefalt: