I hvilken rekkefølge er en Ncoer signert?
I hvilken rekkefølge er en Ncoer signert?

Video: I hvilken rekkefølge er en Ncoer signert?

Video: I hvilken rekkefølge er en Ncoer signert?
Video: Top 5 Reasons NCOERs are Returned 2024, Kan
Anonim

De rekkefølge av signering er alltid: Rater, Senior Rater, og sist er den vurderte soldaten.

Videre, hvor går du for å signere din Ncoer?

Seniorbedømmeren kan nå klikke på "Klikk her for å Skilt ”-knappen på evalueringen og skilt de NCOER . Rater Soldier kan nå klikke på "Klikk her for å Skilt ”-knappen på evalueringen og skilt de NCOER.

På samme måte, hvem starter en Ncoer? Frue, vurdereren er den ansvarlige for igangsetting en NCOER . Når det er sagt, bør underofficeren sannsynligvis vite når de når slutten av en ratingperiode. Jeg hadde vanligvis fylt ut en i løpet av året, så veilederen min kunne bare fylle ut ting.

Bare så, hvem er den siste personen som signerer en Ncoer?

(1) Medlemmer av ratingkjeden og den rangerte soldaten er de eneste autoriserte personer å signere en evalueringsrapport. Rangeringsfunksjonærer og rangerte soldater vil ikke skilt blanke evalueringsrapporter eller ha noen skilt for dem. (2) Den rangerte soldaten vil alltid være den siste individuell til skilt evalueringsrapporten.

Hvordan låser rateren en Ncoer?

A1. Til NCOER sine , den Rater kan låse og lås opp bokssjekken hans via EES så lenge evalueringen ikke er signert og evalueringen er i statusen "Utkast" eller "Returnert (med fradragsprofil)". Hvis NCOER er signert, må signaturene fjernes før lås kan fjernes.

Anbefalt: