Hva sier en dommer når han treffer hammeren?
Hva sier en dommer når han treffer hammeren?

Video: Hva sier en dommer når han treffer hammeren?

Video: Hva sier en dommer når han treffer hammeren?
Video: Hva sier ordførerkandidaten Bjarne Budal om din hjemplass? 2024, Kan
Anonim

Når rettssaken er avsluttet, vil de fleste dommere vil kunngjøre at denne rettssaken eller prosedyren er avsluttet og slå hammeren som utropstegn. Den harde og raske regelen er at hvis noen i domstol ignorerer slående av en klubbe , han / hun gjør så på deres fare.

Angående dette, hva betyr det når dommeren treffer hammeren?

I følge Dictionary.com, en klubbe ” er en liten trehammer (eller hammer) som brukes av en dømme , en møteleder eller en møteleder i en forsamling. Personen som holder klubbe må slå den mot en hard overflate for å signalisere oppmerksomhet eller orden. Auksjonarius kan også bruke en klubbe.

Foruten ovenfor, hva symboliserer en klubbe? EN klubbe er en liten seremoniell klubbe som vanligvis er laget av hardtre, typisk utformet med et håndtak og ofte slått mot en lydblokk for å forbedre lydkvaliteten. Det er et symbol på autoritet og rett til å opptre offisielt i egenskap av styreleder eller formann.

Bare så, hva slår du med en klubbe?

EN klubbe slår mot et lite trestykke som kalles en «lydblokk». Det kan også refereres til som en "lydblokk". Gavel og lydblokker brukes ofte av dommere eller formann under rettssaker eller møter for å signalisere orden eller påkalle oppmerksomhet.

Hvor stor er en klubbe?

De klubbe er omtrent 10,5 tommer lang og hodet er omtrent 3 tommer lang.

Anbefalt: