Hva sier politiet når de banker på døren din?
Hva sier politiet når de banker på døren din?

Video: Hva sier politiet når de banker på døren din?

Video: Hva sier politiet når de banker på døren din?
Video: Примите денежное изобилие в свою жизнь. Как избавиться от денежных блоков с этого момента 2024, April
Anonim

Si "Nei, Jeg vil ikke svare din spørsmål."

Du kan også si “ Jeg har blitt anbefalt å ikke svare på spørsmål. Hvis du legge igjen et kort, kan en advokat kontakte du . De politiet er opplært til å skremme. Ikke la dem mobbe du

Med tanke på dette, hva gjør du hvis en politimann banker på døren din?

  1. Ikke inviter politiet inn i huset ditt.
  2. Hvis de viser deg en arrestordre signert av en rettsmann som viser adressen din som et sted de kan søke i, eller som har navnet ditt på seg fordi det er en arrestordre for deg, så må du slippe dem inn.
  3. Ikke åpne døren.
  4. Ikke si noe.

Vet også, hvorfor skulle politiet banke på døren din? Politiet offiserer tror alltid at de har kontroll over situasjonen når de dukker opp hos noen dør . Oftere enn ikke dukker de opp uten en garanti, og tror de kan få innpass på grunn av deres "autoritet" som politiet offiserer. Gi beskjed til betjenten om at du ønsker å kontakte din advokat, men ikke gjør noe annet.

Heri, hva skjer hvis politiet banker på døren din og du ikke svarer?

Hvis du ikke gjør det ønsker å snakke med dem, vil de gå. Hvis du ikke svarer de dør , vil de forlate. Derimot, hvis de er der fordi naboene ringte for å si at de hørte en mulig familievold kl din huset, forlater de ikke før de er fornøyde med at alle i huset har det bra.

Hvor lenge kan politiet banke på døren din?

De politiet får gå opp til et hus og slå på dør i et forsøk på å snakke med beboerne inne. Men hvis ingen svarer, hvor lenge kan de bor på dør ? Ikke for som lang som 45 minutter, holder Court of Appeals of Indiana i J. K. v.

Anbefalt: