Hvilken av følgende er den beste definisjonen på tilbud?
Hvilken av følgende er den beste definisjonen på tilbud?

Video: Hvilken av følgende er den beste definisjonen på tilbud?

Video: Hvilken av følgende er den beste definisjonen på tilbud?
Video: I dag, 24. januar, er det strengt forbudt å gjøre dette, ellers vil det skje bråk 2024, Kan
Anonim

Forsyning er et grunnleggende økonomisk konsept som beskriver den totale mengden av en spesifikk vare eller tjeneste som er tilgjengelig for forbrukere. Forsyning kan forholde seg til beløpet som er tilgjengelig til en bestemt pris eller tilgjengelig beløp på tvers av en rekke priser hvis det vises på en graf.

Folk spør også, hvilken av følgende er den beste definisjonen av et naturlig monopol?

EN naturlig monopol er et marked hvor en enkelt selger kan levere produksjonen på grunn av størrelsen. EN naturlig monopolist kan produsere hele produksjonen for markedet til en kostnad som er lavere enn hva den ville vært hvis det var flere firmaer som opererer i markedet.

På samme måte, hvilken av følgende er den beste definisjonen av en konsumprisindeks? De Konsumprisindeks ( KPI ) er et mål som undersøker det vektede gjennomsnittet av priser av en kurv med forbruker varer og tjenester, som transport, mat og medisinsk behandling. Det beregnes ved å ta pris endringer for hver vare i den forhåndsbestemte varekurven og gjennomsnitt av dem.

På denne måten, hvilken av følgende er den beste definisjonen av et oligopol?

Oligopol er en markedsstruktur med et lite antall firmaer, hvorav ingen kan hindre de andre fra å ha betydelig innflytelse. Konsentrasjonsforholdet måler markedsandelen til de største bedriftene. Et monopol er ett firma, duopol er to firmaer og oligopol er to eller flere firmaer.

Hva er tilbud og etterspørsel quizlet?

Leverandører er villige til å tilby mer eller mindre for salg til hver pris. Markedsclearingpris. likevektsprisen, forsyning møter kreve , den beste prisen. mangel.

Anbefalt: